sâmbătă, 28 mai 2011

Hai la teatru!:)

GODOT CAFE-TEATRU iti face program de week-end. Vineri, sambata sau duminica, ai reducere la o COMEDIE, la alegere. Bonus, o INGHETATA DE CASA sau o BERE. La 11 LEI in loc de 30. Oferta limitata

DUMINICA 29 MAI, 20:00 – „BULLETS OVER LIPSCANI” inspirat de Woody Allen

Regia: Eugen Gyemant. Cu: Smaranda Caragea, Dan Radulescu, Catalin Babliuc.

Parodie cat cuprinde, umor nebun si iz de Woody Allen. Trei actori teribili si foarte tineri. Si o portie de teatru cum nu ai mai gustat. O roscata navaleste in biroul unui detectiv particular si ii cere sa-l gaseasca pe Dumnezeu. Apoi acelasi detectiv joaca Mortal Kombat cu insasi Moartea, pentru 100 de dolari. Iar la final afli ca Libraria Carturesti e o "fatada" care adaposteste un bordel cu prostituate intelectuale. Intr-un cuvant, unul dintre cele mai savuroase spectacole din aceasta stagiune.

Oferta include, la alegere, o INGHETATA DE CASA (ciocolata, vanilie si nuci) sau o BERE. Razi si te racoresti cu doar 11 LEI in loc de 30. Oferta limitata – 100 LOCURI.

Godot Café-Teatru pastreaza fizionomia unui teatru clasic, fiind singura sala cu aceasta structura din Bucuresti. Este un loc conceput cu suflet, dotat cu scena, cortina, pian, in care la bar lucreaza studenti la actorie. Un loc in care pur si simplu te simti bine. Unul dintre putinele spatii din oras dedicate exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezinta in fiecare seara pe scena sa artisti tineri: se joaca piese de teatru contemporan, au loc concerte, spectacole de stand-up comedy, impro-show-uri, proiectii de film, expozitii de fotografie sau lansari de carte. Totul in atmosfera calda a unei cafenele boeme cu iz interbelic.

Mai multe detalii
http://www.socialdeals.ro/site/index.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu