sâmbătă, 28 mai 2011

TRAIESTE SOCIAL!

TRAIESTE SOCIAL! Bruscheta Toscana Profita de o super oferta gourmet. Bruschete toscane, un pahar de vin si bonus o cafea la 20 RON in loc de 40 RON.

Descriere oferta

Socialdeals.ro v-a pregatit o super oferta gourmet pentru a savura cele mai gustoase bruschete toscane, cele mai rafinate vinuri si bonus un expresso.

Cautati o locatie selecta unde doriti sa gustati cele mai bune produse si de o calitate superioara? Va invitam la Sapore Toscano pentru a va garanta placerea de a degusta cele mai rafinate produse ale gastronomiei italiene. Va propunem o selectie de produse pe care cunoscatorii o apreciaza deja, iar cei debutanti sunt invitati calduros sa o testeze.

Oferta include: 5 bruschete toscane cu : pate toscana cu trufe, pate fasole cu ceapa dulce, pate rosii uscate cu tonno, pesto di lardo cu trufe, salam dulce

Un pahar de vin toscan de cea mai buna calitate alb sau rosu la alegere

Bonus o cafea Filicori Zecchini.

La Sapore Toscano se gasesc nu mai putin de 400 de produse de inalta calitate: vinuri, sampanie, cognac, ciocolata, uleiuri, pasticerie, paste fainoase handmade cu cele mai rare si mai rafinate arome, cu coloranti naturali. De asemenea, in wineshop, puteti savura un pahar de vin rece, iar daca vreti sa mai zaboviti puteti gusta si o inghetata cremoasa, o cafea aromata sau o portie de paste dupa reteta traditionala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu