miercuri, 21 aprilie 2010

Get over....but not this way:))


Stai si analizezi si ajungi la concluzia ca cel de langa tine nu iti mai ofera ce vrei tu,sau tu nu mai vrei ce iti ofera el/ea sau din cine stie ce motive(plictiseala,dorinta de ceva nou,schimbarea sentimentelor)renunti la ce ai.
Esti iar solo..urmeaza perioada de iesiri cu prietenii,distractie,etc..pentru ati ocupa timpul ce inainte il petreceai cu celalalt.Apoi incepi cautarile,vrei ceva nou..si asa ajungi sa intri iar in relatii de durata sau nu.
Ceea ce am observat si nu inteleg eu este de ce in majoritatea cazurilor baietii aleg ceva mai inferior decat ceea ce au avut.Fetele cauta in general unu mai bun ca fostul(mai sunt si exceptii,nu contest,pentru ca am cunoscut si fete care au ales de asemenea ceva inferior fostului).
Am destui prieteni care au avut super fete langa ei,insa au renuntat la ele din diferite motive,alegand apoi fete care...sa spunem..ca lasau de dorit.Singura explicatie pe care am primit-o atunci cand i-am intrebata fost:"ma plictiseam singur si atunci ea a "picat" prima.
Dar totusi vreau si eu o explicatie logica(daca exista:))).Care ma poate lamuri?

Din punctul meu de vedere se aplica " I'm better than your ex,and better than your next!":))

2 comentarii:

  1. ce prieteni ai si tu :))

    app... daca o fata ofera mai mult (si mai bun) decat alta ... de ce sa nu te bagi?!

    RăspundețiȘtergere
  2. si daca ai acasa tot ce iti doresti pentru ce cauti altceva ? pur si simplu pentru a te distra?!

    RăspundețiȘtergere