joi, 25 iunie 2009

House si Instinctul de iubire



Cand mi s-a spus cat de interesant si super e serialul House nu am crezut pana intr-o zi cand am zis sa incep sa ma uit deoarece toate celelalte seriale le terminase si trebuia sa-mi ocup timpul acum cu un alt serial.A fost nevoie doar de un episod ca sa imi dau seama ca m a captivat si incepe sa ma fascineze filmul.
House e cel mari tare om cu o atitudine de "lasa-ma sa te las ca altfel te fac sa-ti blestemi zilele in care ma vezi:))".
E genul de om singuratic,care prefera sa actioneze din umbra. Nu accepta ideea de a fi indragostit deoarece a iubit odata si a fost dezamagit.E ironic si arogant si ii place ca mereu el sa fie acela care are dreptate.Recomand serialul asta tuturor pt ca pe mine m-a captivat.In serial se pune accent si pe psihologia umana si se pot invata multe.
Aici am descoperit un citat din Sigmund Freud care mi-a explicat de ce unii spun ca ei nu pot sa iubeasca..."Instinctul de iubire catre un obiect necesita dorinta de a vrea,iar daca o persoana simte ca nu poate controla acel obiect sau ii e frica de el,isi exprima sentimentele invers." Mi-am dat seama ca asa este,cand simtim ca nu putem controla atunci preferam sa spunem ca nu vrem asta. Am inceput sa-mi explic multe chestii care mi s-au intamplat si carora nu le gaseam explicatii logice.

IL recomand tuturor din suflet..merita..trust me

Un comentariu: