miercuri, 18 martie 2009

The wonderfull problems of life


"It happens for a reason,from time to time comes like a season,you never know what to expect,just be aware and don't regret...THE WONDERFULL PROBLEMS OF LIFE."
Asa cum ziceam si mai sus niciodata nu stii cand pot aparea problemele,vin cand te astepti mai putin ,dar se intampla mai mereu cu un scop.Noi trebuie sa fim mereu pregatiti si sa nu regretam, ci doar sa invatam sa trecem peste ele pt ca pana la urma ele ne fac sa simtim ca traim.
Intampinand probleme,luptandu-te sa le rezolvi, asa simti k esti in viata. Simti ca viata e frumoasa cand le rezolvi,te simti mandru si descoperi lucruri noi la tine ,de care nu te credeai in stare, in incercarea ta de a le rezolva.
Ne intrebam mereu:"de ce mie?de ce acum?ce am facut sa merit asta?".Desigur ca nu primim raspunsuri ci doar posibilitatea de a face ceva in privinta problemei aparute ca din senin. La fel ca si in matematica,nu mereu reusesti sa rezolvi cu usurinta o problema, ci ai nevoie de variabile si de multa logica in gandire si multa bataie de cap, pt ca din pacate in viata nu putem folosi formule si sa aflam rezolvarea usor ci trebuie mai mult de atat.
Aceste obstacole sunt de fapt sare si piperul vietii,iar zaharul e momentul cand rezolvi aceste probleme. Asa se contureaza viata noastra,asa ne conturam si noi personalitatea.

Melodia asta ma face sa zambesc si sa ma gandesc :" is a beautifull life"

2 comentarii:

  1. Multumesc ! si tu stii de ce !

    Luv u :*

    RăspundețiȘtergere
  2. cel mai bine e sa traiesti viata cu bune si rele si nu intodeauna dracu'e asa de negru...ar fi bn sa incercam sa vedem partea buna a lucrurilor rele...si atunci o sa vedem cu alti oky viata:D:*:*

    RăspundețiȘtergere