sâmbătă, 28 februarie 2009

Prietenie


Prietenie intre un baiat si o fata...exista oare?Eu nu cred in ea si in ultima vreme multa lume ma aproba.
De ce spun asta?Este simplu si stiu ca vor exista persoane care vor considera ca gresesc...asta pt ca multi nu avem curajul sa vedem adevarul si sa-l recunoastem.Am prieteni baieti,o multime,am chiar si acel prieten foarte bun,care il consider ca un frate..insa spun sincer ca nu cred in prietenie adevarata si "nevinovata"intre persoane de sex opus.Multi se vor intreba de ce si vor spune ca ma contrazic singura in vorbele mele insa nu e asa...oricata prietenie ar exista intre un baiat si o fata nu cred ca nu a exista un moment cand unul dintre ei s-a simtit atras de celalalt..chiar si poate pt o secunda,tot a existat acel moment.
Spun mereu asta si recunosc k si eu am simtit acel lucru,in relatiile mele de prietenie cu baietii, iar in ultima perioada multe persoane cunoscute au inceput sa ma aprobe, iar asta ma face sa-mi sustin si mai cu multa tarie parerea:P.
Asta nu inseamna ca nu putem trece peste momentul ala si sa ne continuam prietenia cu persoana respectiva fara a afecta cu ceva,a fost doar un moment, sau putem sa incercam ceva nou..gen relatie... sa vedem ce iese,chiar daca asta inseamna ca nimic nu va mai fii la fel dupa aceea indiferent de sfarsit.
Cine are curajul sa recunoasca ca s-a simtit atras/a de prietenul(amicul) lui/ei.Aveti curaj?

2 comentarii:

  1. Bai, dar chiar ma enervati, toata lumea isi face bloguri si nu spune..... pai ce ma credeti, medium?

    on-topic:
    http://inside-justdan.blogspot.com/2008/09/ce-vor-de-fapt-femeile.html

    RăspundețiȘtergere
  2. da, am uitat sa spun ca recunosc, si nu doar odata...dar am lasat de la mine, pentru ca altfel probabil ca as fi pierdut definitiv acele persoane..

    RăspundețiȘtergere